El nostre equip marca la diferència

Veter 7 va iniciar el seu camí l’any 1996, amb l’objectiu de servir a aquells que, com nosaltres, estimen els animals. A día d’avui l’equip està format per...

Marta Ferre

Veterinària
De personalitat forta i molt treballadora, té les aptituds necessàries per liderar Veter 7. La defineix la resiliència, persona optimista i molt capaç de reaccionar positivament malgrat les dificultats. Gaudeix davant d'un repte difícil, com pot ser un complicat cas clínic. Això, sumat a l'experiència de més de vint-i-cinc anys i a la inquietud de millorar cada dia, la fan una gran professional.

Marta Aymerich Salas

Veterinària
Divertida, i valenta, no hi ha repte que se li resisteix. El seu tarannà positiu transmet encoratjament a l'equip. Li agraden i apassionen diverses disciplines de la medicina veterinària, com són la medicina interna i el diagnòstic per la imatge. Forma part de l'equip de traumatologia de Veter 7.

Laura Torrentsgeneros Vila

Veterinària
Forma part de Veter 7 des dels seus inicis Coneixement, experiència i entrega absoluta a la feina ben feta, són 3 de les moltes característiques que la defineixen. Gran companyerisme tant professional com personal, la fan una peça fonamental en l'equip. Tot i en constant formació en diferents àmbits de medicina interna, destaca en l'àrea de cardiorespiratori i en cirurgia avançada.

Alba Vila Torra

Veterinària
De caràcter tranquil, transmet serenitat i amabilitat per on passa. En continua formació, no hi ha curs que se li resisteix. Àrees preferents de treball, medicina felina, l'equip d'endoscòpia, medicina i cirurgia de conills. L’Alba és un sol.

José Eduardo Silva

Veterinari
Amant absolut de la seva professió i de tracte exquisit. Graduat en Veterinària (2010), Màster en Anatomia Patològica (2013) i Doctorat en Anatomia Patològica (2017). Actualment, realitzant un Postgrau en Cirurgia i Anestèsia en petits animals i en Oftalmologia. Àmplia experiència en cirurgia, anestèsia i endoscòpia. S'incorpora al nostre equip al novembre del 2022.

Núria Puicercus Pesarrodona

Auxiliar Tècnica Veterinària
Forma part de l'equip Veter 7 des dels inicis. De caràcter conciliador i amable tant amb els clients com amb la resta de l'equip, fa la Núria una persona molt estimada per tothom que hi tracte. Tot i està formada com a ATV (auxiliar tècnic veterinari) la seva principal tasca és la gestió de recepció. I com diem sempre...La Núria no hauria de fer vacances, la necessitem sempre!!!!!!

Cristina Gómez Rodríguez

Auxiliar Tècnica Veterinària
Ordenada, tranquil·la, metòdica, servicial i sempre disposada a ajudar, ja sigui a un client que requereix quelcom especial, o a una companya, o a un espantat pacient a qui calen unes moixaines per sentir-se millor.

Sara Albisua Rabat

Auxiliar Tècnica Veterinària
Quan va entrar a fer pràctiques a la nostra clínica vam pensar... aquesta ens la quedem!!, i així va ser, i no ens vam equivocar. Polifacètica, treballadora, i amb ambició per aprendre i formar-se, fa de la Sara una peça molt important en tot l'engranatge de veter-7, I que per molts anys així sigui.
M’agradaria esmentar també, a tota aquella gent que ha passat per Veter 7: veterinaris, estilistes canins, auxiliars, meravellosos estudiants en pràctiques... Que tot hi no estar ja entre nosaltres, també formen part de la nostra història.

Cirurgia de teixits tous

Disposem de quiròfan equipat amb anestesia inhalatoria i monitorització continuada de les constants vitals. Cirurgies més habituals:

  • Digestiu: cirurgies de glàndules salivars, gastrotomies, gastropèxies, enterotomies, enterectomia…
  • Esplecnotomíes
  • Nefrectomies, extraccions de càlculs vesicals, uretrostomies…
  • Correcció d’hèrnies perineals, inguinals, diafragmàtiques…

Ovariohisterectomies, orquiectomia, mastectomies, cirurgia prostàtica, cesàries…